2

Aku Rashidy

Posted by Viral Semasa on 11/15/2011
Aku ni baru je belajar buat blog baru. Maka anda beri laa sokongan ke atas aku dgn menjadi follower aku. Tak mustahil blog Aku Rashidy akan menjadi satu blog y terkenal(berangan gak aku). InsyaAllah :)

Tentang diriku
Aku ni jenis gila2 kalau kene pade care'y. Aku ni jenis periang jika berjumpe dgn orang y periang and a most important is aku seorang pemalu. Hihi.. Jika anda kenal dgn saya pastikan anda menegur aku dahulu jika tidak anda akan tau ape y akan terjadi.. Hehe..

2 Comments


Post aku y pertama. :)


haha...bgos dah ada blog..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok

Jom Tengok

OH ! Belog

Kartikel

Copyright © 2009 Pensel Tumpul All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.